De Babor Tech Spot Reducer: In korte tijd naar een mooiere huid!

Een gelijkmatige, stralende teint is het doel van elke vrouw. Een mooie huid blijft vaak slechts een ideaalbeeld. De Babor tech spot reducer helpt u nu aan een gelijkmatige teint en een fantastische uitstraling.

Wat zijn ouderdomsvlekken en hoe ontstaan ze?

Pigment en-of ouderdomsvlekken treden vooral op lichaamsdelen op die blootgesteld zijn aan Uv-stralen van de zon zoals je gezicht, handrug en decolleté.

Hoe werkt de Spot Reducer?

De Babor Tech Spot Reducer bevriest op -27°C de pigmentvlekken. Het gepigmenteerde weefsel maakt zich los van de verbinding met de cel, droogt in en valt af.

Hoe reageert de huid erop?

Na het gebruik van de babor tech spot reducer kan er op de plek een lichte prikkeling, een branderig gevoel , roodkleuringen van de huid en jeuk optreden. In de dagen erna kan er een kleine korst vormen, welke er na een aantal dagen vanzelf zal afvallen. Ook kan het zijn dat er kleine blaasjes komen, maar dat komt zelden voor. Nadat de kleine korst er is afgevallen zie je dat de huid daaronder roze terug komt en dat de pigmentvlek lichter is geworden en in de meeste gevallen is verdwenen.

Het kan zijn dat een tweede behandeling nodig is. Elke huid is anders en reageert anders, dit kunnen we dus nooit van te voren voorspellen.

Spot reducer Babor

Waar moet je op letten na de behandeling?

Het is heel erg belangrijk om de behandelde huid voorzichtig te behandelen. Als er een kleine korst is ontstaan, mag je daar niet aan krabben! Krabben kan littekens veroorzaken. Pas op met de zon! Als de roze huid tevoorschijn komt, is deze nog erg dun en kwetsbaar. Een zonnefactor met SPF 50 is dan ook zeer aan te raden.

Voor het bereiken van zichtbare behandelingsresultaten met de babor tech spot reducer adviseren we het concrete verzorgingsplan thuis met de doctor babor verzorgingsproducten.

Boek nu een intake gesprek om jouw wensen te bespreken!

Spotreducer pen Babor