Speciale extra's in de behandelingen

 Hydra boost ampullen(3 ampullen)

Tijdens de behandeling worden 5 ampullen aangebracht. Een ampul bevalt een zeer hoge concentratie aan werkstoffen, die de huid een ware oppepper geeft. Het is als een ware dorstlesser voor de huid.

€ 25,00

Ampullen boost maxi (10 ampullen)

Tijdens de behandeling worden 10 ampullen aangebracht. Een ampul bevalt een zeer hoge concentratie aan werkstoffen, die de huid een ware oppepper geeft. Het is als een ware dorstlesser voor de huid.

€ 45,00

Decolleté pakking

Tijdens het ouder worden zullen op het decolleté kleine verticale rimpels ontstaan door droogte en teveel aan zonlicht op de huid. Deze pakking zorgt ervoor dat het decolleté intensief wordt gehydrateerd en verstevigd.

V.a. € 17,50

Sensational eyes oogmasker

Dit oogmasker verfijnt de droogte-lijntjes rondom de ogen en geeft een direct zichtbaar effect en heeft een heel fijn ontspannende werking op de ooghuid.

V.a. € 12,50

Thermo modellage masker

Dit zelfverwarmende masker uit mineralen heeft een stijging van de temperatuur tot gevolg. Dit stimuleert de huiddoorbloeding en zorgt voor een intensievere opname van werkstoffen. De langzame afkoeling leidt tot een training van de vaten en kalmeert de huid.

€ 25,00

Hand, hoofd of voetmassage

Heerlijke massage van uw handen, hoofd of voeten.

€ 15,00

Wimper permanent (Tijdens behandeling € 40,00)

Net als een echte permanent bij de kapper, maar dan voor uw wimpers. 4 tot 6 Weken zullen uw wimpers een mooie zachte krul krijgen wat zorgt voor een mooie uitstraling van uw ogen.

€ 45,00