Tot nader orde géén PMU!

 

Accentueer en perfectioneer jouw natuurlijke schoonheid met permanente make-up.

Permanente make-up is dé oplossing om er altijd perfect uit te zien. In plaats van elke dag je eyeliner, lipliner of je wenkrbauwen te moeten tekenen, kan je de make-up ook permanent laten zetten. Zo blijft je make-up altijd perfect, zelfs tijdens het sporten, in het zwembad, aan het einde van een lange werkdag of tijdens een huil- of lachbui.

Het aanbrengen van permanente make-up is een vak, bij ons ben je in goede handen!

Hoe werkt het: Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal pigment vlak onder het huid oppervlak aangebracht. Uiteraard op een veilige manier!

Vergunning voor permanente make-up

Volgens het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen moet iedereen die permanente make-up aanbrengt een vergunning hebben. 

Deze vergunning hebben wij uiteraard ook en kan je nakijken op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Dit verzekert jou ervan dat wij ons houden aan strenge hygiëneregels en veilig de permanente make-up aanbrengen.

Wij bieden veiligheid, verantwoorde pigmenten en steriele naalden. Inmiddels zijn wij ruim 20 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Wij werken uitsluitend volgens de wetgeving en hygiëne-eisen van de GGD en worden hiervoor om de 3 jaar streng gecontroleerd.

Prijs van nieuwe permanente make-up:

Eyeliner onder € 199,00
Eyeliner boven € 297,00
Eyeliner boven en onder € 397,00
Wenkbrauwen (Hairstroke- of schaduwtechniek) € 397,00
Lipliner € 397,00

 

Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, vervaagd permanente make-up langzaam. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

Omdat de permanente make-up langzaam vervaagt bieden wij de mogelijkheid om elk jaar jouw permanente make-up bij te laten werken tegen een derde van de prijs. Op deze manier zorgen we ervoor dat de permanente make-up altijd perfect zit.

Bijscholing: Wij blijven ons constant verder ontwikkelen door middel van opleidingen, nascholingen, congressen en vakliteratuur, zodat we je altijd volgens de laatste en beste methodes kunnen pigmenteren.