Rimpels

20-30 jaar: De eerste kleine lijntjes rondom je ogen ontstaan. Vanaf dit moment is een goede verzorging een must als je deze eerste zichtbare tekenen van ouder worden zo lang mogelijke wil tegenhouden.

30-40 jaar: In de jaren daarna worden de kleine lijntjes steeds dieper. Je merkt dat de (nog) ondiepe rimpels in je voorhoofd en bij je ogen blijven staan en niet meer verdwijnen na een nacht goed slapen.

40-50 jaar: Je gaat nu zien dat hoe je hebt geleefd, dat dat van invloed is op de rimpels in je gezicht. 

Wist jij dat huidveroudering en rimpels maar voor 30% genetisch zijn bepaald? Die andere 70% wordt gevormd naar hoe je hebt geleefd. Roken, drinken, zonlicht, stress maar ook hoe heb jij je huid verzorgd. Dit alles bepaald hoe jouw huid er nu uitziet.

50+: Nu denk je vast.. Vanaf deze leeftijd is er niks meer aan te doen, we moeten het maar accepteren hoe het is. Nou.. Dit hoeft niet!

Een goede behandeling en de juiste verzorging is nodig om de (beginnende) rimpels terug te dringen. Maar wat kunnen wij hier nu aan doen..

Welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en de (beginnende) rimpels kunnen wij jou vertellen.

Wil jij jouw rimpels verminderen?

Boek nu een afspraak voor een kennismakingsbehandeling of vraag er naar bij jouw eerst volgende afspraak bij ons in de salon.

Wij helpen jou graag!