BABOR PRO

Niemand heeft een perfecte huid, wij ook niet. Ons streven is altijd wel om het zo perfect mogelijk te krijgen, maar door diverse invloeden van binnen en buitenaf is de huid constant in beweging.

Zo kunnen wij in de salon heel goed zien wat jouw huid op dat moment nodig heeft, maar onder invloed van seizoenen, gezondheid en stress veranderd dat beeld steeds. Nu doen wij in de salon al steeds naar jouw huid kijken, steeds kijken naar wat jouw huid nu echt nodig heeft en daar passen wij dan de behandeling dan ook op aan. 
Maar nu kunnen we nog meer!

Laat ons jou kennismaken met Babor PRO

 
Doctor Babor PRO is een nieuwe lijn bij Babor. De afgelopen jaren hebben experts deze lijn ontwikkeld tot een nog effectievere en intensievere lijn voor huidverzorgingstherapie.

Daarmee maakt Doctor Babor PRO het mogelijk om de meest verschillende huidproblemen nu nog doelgerichter en individueler te behandelen en met de passende verzorging voor thuis tot optimale resultaten te leiden.

Doctor Babor PRO bestaat uit:
- Thera PRO behandelingen met of zonder AHA fruitzuren
- Hoog geconcentreerde serums
- Intensieve crèmes en maskers 


Thera PRO behandelingen:
De TheraPRO Treatments zijn niet gericht op resultaten van korte duur maar zetten in op de meer blijvende resultaten!
In deze behandelingen wordt vaak gebruik gemaakt van fruitzuurpeelingen. 
Fruitzuurpeelingen worden ingezet bij bijvoorbeeld:

 

Direct na de behandeling ziet je huid er direct frisser, stralender uit.


Doctor babor PRO serums:
Er zijn 9 verschillende Doctor Babor PRO serums en deze serums bevatten vooral één basiswerkstof. Hierdoor is de concentratie zeer hoog, pak je écht dat ene probleem aan en is het resultaat optimaal!Doctor Babor PRO cremes en maskers
:
De cremes en maskers in deze serie zijn een perfecte ondersteuning tijdens jouw weg naar een perfecte huid!


Dus, zie jij dat je huid
  • vermoeider en valer is
  • rimpels steeds meer zichtbaar worden
  • pigmentvlekken vorm krijgen
  • een onregelmatige huidstructuur heeft
  • grove poriën en een onregelmatige huidstructuur heeft
  • onzuivere huid

  Of misschien voelt je huid wel
  • gevoeliger dan normaal
  • trekkerig en oncomfortabel aan
  • slapper aan

  Of vind je gewoon dat je huid echt even een oppepper kan gebruiken?

  Laat ons jou helpen naar een mooiere en comfortabele huid!

  Heb je al een afspraak met ons staan? Dan kijken wij bij de eerst volgende keer wat jouw wensen zijn en zullen we bespreken of dit in jouw behandel- en verzorgingsplan past.
  Heb je nog geen afspraak staan en ben je we nieuwsgierig geworden naar wat dit voor jou kan doen? Maak dan nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling!
 

100% INDIVIDUEEL DOOR PRECISIE EN PERFECTIE

Individueler kan huidzorging niet zijn. De ultieme kracht van de hoogwaardige afzonderlijke werkzame stoffen zorgt voor een precieze samenstelling van 100% individuele huidverzorging. Door de gerichte activering van afzonderlijke huidmechanismen worden zichtbaar perfecte resultaten bereikt.

Individueel en zeer effectief te combineren
Innovatieve formule zonder geur en kleurstoffen

WAAROM DOCTOR BABOR PRO?

We maken een gerichte keuze van werkzame stoffen voor een maximaal resultaat. Dit doen we door middel van de verschillende producten afgestemd op jouw huid en doel.

AHA-Fruitzuurpeeling
De meest intensieve huidvernieuwing zonder onaangename afschilfering van de huid. Individuele behandelingen met AHA-peelings met een zuurgehalte van 10-30%.
Bij de peelings voor de professionele behandeling zijn fruitzuuraandelen en PH-waarde exact in evenwicht. Afgestemd op het individuele huidbeeld en dankzij professioneel gebruik, geeft de peeling het startschot voor een gelijkmatige huidvernieuwing die zich vanuit de diepte tot aan de bovenste huidlaag voorzet- en dit zonder de huid onnodig te belasten. Hoe hoger de peelingintensiteit, hoe hoger het gehalte aan glycolzuur dat diep doordringt en hoe lager de PH waarde.

Power Concentrates
Individueler dan dit wordt huidverzorging niet! De concentraten zijn telkens gefocust op één werkstof. Zo beïnvloeden ze doelgericht een gekozen mechanisme in de huid.

A – Retinol   Verfijnt de structuur en activeert de huidvernieuwing.

C – Vitamine C Verstevigt en optimaliseert de teint.

FR – Ferulinezuur Beschermt en regenereert.

CE – Ceramide Versterkt de huidbarrière en geeft structuur.

EGF – Growth factor Activeert huideigen groeifactoren voor een soepele gladde en stevige huid.

HA – Hyaluronzuur Hydratatie met 4 soorten hyaluronzuur, vult op en beschermt.

AG – Microsilver kalmeert bij irritaties en oppervlakkige ontstekingen, beschermt en verstevigd.

BG – Bètaglucan Kalmeert de huid direct, verhoogd het weerstandsvermogen en brengt balans voor een ontspannen hersteld huidgevoel zonder irritaties.

BA – Boswelia Anti-irritatie, directe kalmering bij jeuk, roodheid, psoriasis en eczeem. bevordert de regeneratie van de huidbeschermingsbarrière en versterkt het natuurlijke weerstandsvermogen

 

DOCTOR BABOR PRO- CREME EXPERTS
Ultieme creme-experts voor intensieve verzorgingsresultaten

EGF – EGF & Collagen Cream: Versteviging, versterking, Anti-Rimpel.Herstructureerd en vult de huid van binnen op, reduceert lijnen en rimpels. Maakt de huid glad en verfijnt de huidstructuur. Verstevigd het weefsel en verbeterd de elasticiteit en flexibiliteit van de huid.

PM – Phytomoss cream: Een versterkte, intensief gehydrateerde en frisse huid. Verhoogt het weerstandsvermogen en het vochtgehalte van de huid. Ideaal bij een huid met roodheid, ruwe schilverige plekken, gebrek aan vocht en een gespannen gevoel

LMS – LMS Lipid cream: Imiteert de huideigen barrièrelaag en ondersteunt de beschermende functie van de huid. De crème combineert huidgerelateerde lipiden en ceramiden die een verstoorde huidbarrière in balans brengen en tegen vochtverlies beschermen. Voor een sterke, gelijkmatige en gladdere huid.

CE – Ceramide cream: Imiteert de huideigen barrièrelaag en ondersteunt de beschermende functie van de huid. De crème combineert huidgerelateerde lipiden en ceramiden die een verstoorde huidbarrière in balans brengen en de beschermingsfunctie verbeteren – voor een sterke, gelijkmatige en gladdere huid. = De volle variant van de LMS Lipid cream

 

DOCTOR BABOR PRO- SPECIAALPRODUCTEN
Voor doelgerichte activering van de huid en voor de verbetering van haar opnamecapaciteit voor werkstofen.

AHA – Peeling overnight effectieve fruitzuurpeeling voor thuis. Frissere en zachte gladde huid in één nacht. Glycolzuur en perfectionpeptide activeren `s nachts de afschilvering voor een verfijnd, helder en gelijkmatig huidbeeld.

NIC – Skin activator  activeert de huideigen doorbloeding voor een beter opnamevermogen en een rozige vitale teint.

EGF – Creme masker Gladder en strakker makend masker, Speciale peptide activeren de huideigen groeifactoren voor een soepele en gladde huid die er als nieuw uitziet. Ideaal na de Microdermabrasie of Microneedling.