Huidverzorging

Huidverzorging is in onze drukke tijd echt een must!

Het kan zijn dat je een huid hebt zonder problemen, ook dan is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Het hele jaar door staat je huid onder druk van diverse weersinvloeden, eventueel make-up en stress.

Wil jij jouw huid de aandacht geven die ze verdient? Kom snel eens lang voor een kennismakingsbehandeling, dan kijken wij samen hoe wij jouw huid zo lang mogelijk mooi kunnen houden.

Kennismaken bij Beauty Center B&M

Intakegesprek

Een kennismakingsbehandeling is de 1e stap naar een huid in TOP-conditie. Om deze TOP-conditie van de huid te bereiken, werken we volgens een voor jouw huid op maat gemaakt plan. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we wat jouw wensen zijn en wat je van ons kunt verwachten.

Meten is weten!

Met behulp van onze professionele huidscan meten we de huidconditie welke op de computer dan is af te lezen. We meten o.a. het vocht- en vetgehalte en meten we de pigmentvorming in de huid, poriestructuur en rimpeldiepte.

Kennismakingsbehandeling

Na het intakegesprek en de huidscan krijg je een heerlijke gezichtsbehandeling. Deze behandeling bestaat uit een intensieve reiniging van de huid, modelleren van de wenkbrauwen, verwijderen van dode huidcellen d.m.v. een milde peeling, verwijderen van huidonzuiverheden, intensief verzorgend ampul en als afluiting een masker.

Niet met lege handen naar huis!

Aan het eind van de behandeling bespreken wenog even of alles naar wens is verlopen. Wij willen graag dat je het goede gevoel van de behandeling nog een tijdje kunt vasthouden en laten je dan ook graag kennismaken met onze producten. Vandaar dat je een goodybag met Babor producten mee naar huis krijgt om deze thuis ook lekker te proberen.

Nog even alles op een rijtje, de kennismakingsafspraak bestaat uit:

Tarief

De kennismakingsbehandeling duurt ongeveer 2 uur en kost € 100,-