Anti-Age

Deze behandelingen zorgen er voor dat het verouderingsproces van de huid sterk wordt tegen gewerkt

Collageen behandeling 90 min.

Zorgt voor een direct voelbare stevigheid aan de huid.

€ 120,00

Collageen de Luxe behandeling 120 min.

Is met extra hydratatie en stimuleert collageen en elastine vezels in de huid om de huid jaren langer stevig te houden.

€ 140,00

Vitamine C behandeling 90 min.

Deze behandeling pept de huid heel snel op en zorgt voor een goede weerstand.

€ 120,00

Vitamine A16 behandeling 90 min.

Geeft snel een egaler huidbeeld. De huid ziet meteen mooi gevoed en fris uit.

€ 120,00

 


Lifting 

De BABOR HSR Lifting behandeling is een intensief werkende anti-rimpel  verzorging die direct werkt op de rimpeldiepte en huidelasticiteit. Voor een langere tijd kan je genieten van een jongere uitstraling. Rimpel gladmakende netstructuren op de huid zorgen voor een onmiddelijk gladmakend effect. Werkt intensief verstrakkend en hydraterend. Beschermd de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieu invloeden van buitenaf. 

HSR Skin Energy Treatment 90 min.

Onze HSR-behandeling is een unieke ervaring voor uw gezichtshuid. Met innovatieve werkstoffen verbeteren wij zichtbaar de elasticiteit van de rijpe, veeleisende huid. Zo reduceren we alle tekenen van huidveroudering met buitengewoon zichtbare resultaten. Jeugdige schoonheid voor lange tijd!

€ 120,00

HSR Extra Lifting Treatment 120 min.

Met het ouder worden verliest de huid aan spankracht en ontstaan er rimpels. De werkstoffen in de HSR lifting zorgen voor een anti rimpel werking een opbouw van collageen vezels en elasticiteit van de huid.
De huid ziet er gladder uit en contouren worden strakker.

€ 150,00

 

 

STOP Huidveroudering!

Huidveroudering wordt beïnvloed door interne en externe factoren, zoals roken, stress en blootstelling aan Uv-stralen. Hierdoor kan een explosieve groei van vrije radicalen ontstaan, die schade aanricht aan de celstructuren. De vrije radicalen gaan zich dan binden aan de gezonde cellen in plaats van de ziekteverwekkers. Hierdoor wordt het bindweefsel aangetast, waardoor de huid zijn elasticiteit verliest en rimpels en verslapping ontstaan.

Reversive

ReVersive Treatment 120 min.

Eén van onze mooiste behandelingen die we hier hebben! Naast dat deze behandeling echt een heerlijke ervaring is, geeft het de huid echt een heerlijke verzorging. De huid ziet er strakker, gladder, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

€ 170,00

 

De Babor Reversive producten bevatten het PRO-youth complex die ervoor zorgen dat de huid optimaal beschermd word tegen deze factoren. Het PRO-youth complex bestaat uit, Telovitin, Agicyl, Lumicol en Epocyl. Deze exclusieve formule zorgt ervoor dat de huid zijn jeugdige uitstraling en lichtkracht terug krijgt. Tevens wordt ook de celactiviteit en celvitaliteit ondersteund. Ook de afbraak van collegeenvezels wordt voelbaar en zichtbaar tegengegaan.

TELOVITIN - Houdt de cellen langer jong De op nobelprijs bekroonde onderzoeken baserende celbeschermingswerkstof telovitin ondersteunt de huid bij het behoud van haar jeugdigheid. De telomeren worden beschermd tegen vroegtijdige afbraak en op deze manier wordt de levenscyclus van de cellen verlengd

EPOCYL - voor een onmiddellijk zichtbaar gladmaken effect Legt zich met zijn structuur op het huidoppervlak en vult binnen 15 minuten rimpels en oneffenheden zichtbaar op.

YOUTH PEPTIDE COMPLEX - Reduceert de rimpeldiepte en verstevigt de huid doordat ze de opbouw van de extracellulaire matrix (= tussenstof tussen de huidcellen) verbeteren en de verbindingszone tussen de lederhuid en opperhuid versterken

ALBA ROSE STEM CELL EXTRACT - Werkt anti-oxidatief en geeft een gelijkmatige, stralende teint doordat het de melanine- en thyrosinaseproductie (= pigment en de ontwikkeling daarvanontwikkeling) remt en herstelt. En de stofwisselingsactiviteit in de huidcellen wordt gestimuleert waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

 

 

 

Huidverjonging


SeaCreation 

SeaCreation ondersteunt de vermindering van rimpels, geeft een strakker huidbeeld, zorgt voor extra vitalisering van de huid. De celenergie van de huid wordt verbeterd en oxidatieve huidstress wordt tegengegaan. De huid ziet er strakker, gladder en jonger uit!

Sea Creation behandeling 120 min.

Dé lekkerste én beste behandeling die wij hebben! Het zorg direct voor een mooie uitstraling en heerlijk zachte huid!

 € 199,00
 
Gebruik het SeaCreation Serum en Seacreation Cream ook thuis en zie je huid er in 4 maanden tijd er 5 jaar op vooruit gaan!
De oorsprong van diepgaande schoonheid

De glinsterende oppervlakte van de zee ademt een belofte. Van schepping, eeuwigheid en schoonheid. Diep onder de glanzende zeespiegel, in de magische duisternis van de diepzee, herbergt het geheimen en geneeskrachten die onderzoekers wereldwijd fascineren.

Zoals de micro-organismen, die geweldige oerkrachten overleven. Dergelijke kleine wonderen vindt men alleen in deze diepten – en in SeaCreation, de nieuwe luxe verzorging van BABOR. De werkstofcombinatie van het Sea-telligent complex bevat extracten van twee micro-organismen uit de diepzee, glycocéane GP3 en BABOR thermophilus, maar ook het exclusieve green caviar algae extract. Samen bieden ze een uitgebreide anti-aging werking, optimaliseren de huidfuncties, beschermen op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceren blijvend aanwezige ouderdomsverschijnselen. Voor een huid zo mooi en geheimzinnig glinsterend als de zee.

Anti-aging proteïne glycocéane GP3: In de extreme koude en afzondering in de diepten van de Zuidpoolzee leeft ondanks de meest ongunstige omstandigheden een micro-organisme, dat de onderzoekers bijzonder fascineert. Meer dan 15 jaar onderzoek waren nodig om daaruit één van de voortreffelijkste anti-aging proteïne te fermenteren. Glycocéane GP3 activeert de fibroblasten en vergroot hun aantal. Fibroblasten zijn belast met de productie van collageen, dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en stabiliteit van de huid. Tevens stimuleert glycocéane GP3 de huidvernieuwing en zorgt zo voor een verfijnder en gladder huidreliëf en een stralende teint.

Green caviar algae extract: deze groene micro-alg stimuleert de synthese van proteïnen die de structuur van de huid verbeteren. Bovendien heeft ze een enorme voedingsstofdichtheid omdat ze mineralen en sporenelementen direct via haar oppervlakte opneemt. Op deze manier vergroot het extract voelbaar de huidelasticiteit en geeft de gezichtscontouren opnieuw model.

BABOR thermophilus: Met het BABOR thermophilus is het BABOR gelukt de diepzee één van haar grootste geheimen te ontlokken. De kracht van het BABOR thermophilus is gebaseerd op de overlevingsmechanismen van een micro-organisme, die in de Guaymas-baai in de Golf van Californië leeft. In de vulkanische spleten op een diepte van 2000 meter in de Pacific heersen de meest tegengestelde omstandigheden: de aardwarmte verhit het water tot 72°C, er heerst een druk van 200 bar. Echter aan de voet van de minivulkanen, de Black Smokers, leven ware overlevingskunstenaars, die zich met microbiologisch raffinement aanpassen aan de vijandige omgevingen. Hun cellen worden door een energetische, antioxidatieve kracht beschermd. En BABOR maakt gebruik van deze kracht. BABOR thermophilus optimaliseert de antioxidatieve processen van de huid diepgaand en bevordert alle celregenererende functies. Hij geeft stress en vrije radicalen geen kans, want het BABOR thermophilus stimuleert de huideigen beschermingsenzymen. Zo wordt de schoonheid van de huid veilig behouden.

In een duur, luxueus proces heeft het onderzoek deze micro-organismen naar het daglicht gehaald. Om de oceanen te beschermen laat BABOR de werkstoffen nu in een wetenschappelijk gecontroleerde zeewateromgeving volgens de nieuwste beauty-technologische inzichten optimaliseren.

Diepgaande schoonheid aan het licht gebracht – andere werkstoffen in een overzicht:

Anti-rimpel: Glycocéane GP3, Green Caviar Algae Extract, wheat protein Anti-aging: Pearl Protein, Glycocéane GP3, BABOR thermophilus Antioxidant: BABOR thermophilus, Glutathion, Tocopherol

Anti-roodkleuring: Pro-Vitamin B5, Bisabolol, Allantoin

Pro-collageen: Glycocéane GP3, Green Caviar Algae Extract, Sargassum, Turbinarioides Celreparatie: Glycocéane GP3, Green Caviar Algae Extract, organic silicium

Huidbescherming: BABOR thermophilus, Avocadin, Squalan

Vocht: Sargassum Turbinarioides, wheat protein, milk protein

Uitstraling: organic silicium, micropigments, silk protein

Vitalisering: SargassumTurbinarioides, pearl protein

Gladheid: BABOR thermophilus, silk protein, Avocadin

 

Alle producten zijn zonder paraffine, parabenen en kleurstoffen – bij 100% verdraagzaamheid