Basis behandelingen met Skinovage PX

 

Basis behandeling 60 min.  € 52,50
Basis Plus behandeling 90 min.                        € 70,00

De intelligente premium systeemverzorging perfect afgestemd op uw huid.

SKINOVAGE PX is de multifunctionele systeemverzorging voor de huid. Voor de Premiumverzorging heeft het BABOR centrum voor onderzoek en innovatie voortreffelijke, plantaardige werkstoffen perfect afgestemd op de behoeften van de verschillende huidbeelden en de desbetreffende huidtoestand. 

Ons moderne milieu stelt extra eisen aan elke huid. Ze heeft een effectieve bescherming nodig tegen de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering door UV-A stralen en vrije radicalen. 

Alle SKINOVAGEPX producten bevatten naast de speciale werkstoffen afgestemd op het huidbeeld, waardevolle Alpine stamcellen, die tegen vroegtijdige door het milieu veroorzaakte huidveroudering beschermen. Tevens bevatten ze de moleculaire katalysator OsmoTec die de verwerking van de werkstoffen in de huid verbetert. 

Een puntensysteem vergemakkelijkt de zoektocht naar de juiste crème: het classificeert de rijke inhoud verlopend van één punt voor heel luchtige lotions tot en met vijf punten voor zeer rijke crèmes. Op deze manier vindt u heel makkelijk het optimale duo voor de dag- en nachtverzorging of de passende crème voor het desbetreffende jaargetijde.